Tehnilise Järelevalve Ametiga saab nüüd suhelda e-teenuste keskkonnas – Uudised ja teated – Helme Vallavalitsus

26. oktoober 2011

Tehnilise Järelevalve Amet (TJA) avas uue e-teenuste keskkonna, kus on ettevõtetel ja eraisikutel võimalik reaalajas saada täielik ülevaade nende tegevusega või neile kuuluvate seadmetega seotud registriandmetest ja taotluste menetlustest.

Keskkonna eesmärk on pakkuda kompaktset ja kasutajasõbralikku elektroonset suhtluskanalit. E-teenuste keskkonnas saab elektroonselt algatada erinevaid raudtee, tööstusohutuse ja elektroonilise side valdkondade menetlustoiminguid, mida siiani tuli teha paberkandjal tavapostiga või e-postiga. Keskkonna kaudu on näiteks võimalik taotleda lubasid ja tunnistusi, registreerida masinaid ja seadmeid (raudteeveerem ja –rööbasteed, surveseadmed, liftid jms), teatada õnnetustest (elektri-, gaasi-, lifti-, raudtee  jms õnnetused), teha päringuid erinevatesse registritesse (ehitisregister, majandustegevuse register jms). Lisaks pakub e-teenuste keskkond  kasutajale võimalust volitada teisi isikuid tegema kõiki teda puudutavaid toiminguid.

E-teenuste kasutamine aitab kokku hoida nii aega kui raha ning teenused on ühest kohast hõlpsalt ja mugavalt kättesaadavad.

TJA e-teenuste keskkonda saab sisenda veebiaadressilt: http://emoodul.tja.ee/web/

Autor: Anu Võlma, TJA avalike suhete peaspetsialist

Greaton

HELME VALLAVALITSUS       Tartu tn 20  68606 Tõrva         tel  766 8450        e-post   postipoisshelme.ee

Jaga